.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αφροδίτη Σταμέλου

Η Αφροδίτη Σταμέλου είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ (2010) και διαθέτει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών (ΑΠΘ) καθώς και στην Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΑΠΘ).

Από το 2018 εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), έχοντας ως βασικό αντικείμενο τη διαχείριση έργων σχετικών με τις υπηρεσίες μικρο-κινητικότητας και την χρήση των ITSστις οδικές μεταφορές.

Διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στους τομείς της διαχείρισης κινητικότητας και των δημόσιων συγκοινωνιών, της ενεργειακής αποδοτικότητας και της προστασίας του περιβάλλοντοςμε έμφαση στις επιπτώσεις των μεταφορών στο περιβάλλον. Επιπλέον,έχει συμμετάσχει στη διαμόρφωση των Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για το Δήμο Θέρμηςκαι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Υπήρξε συνεργάτιδα του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘκαι έχει συνεργαστεί σε επίπεδο έργων με φορείς και με Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μελετητικές ομάδες με αντικείμενο τις μεταφορές και τη βιώσιμη κινητικότητα. Παράλληλα, συμμετέχει στη συγγραφή δημοσιεύσεων σε εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πολιτικός Μηχανικός, MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498265
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.