.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαριάννα Γιαννάκη
Η Μαριάννα Γιαννάκη εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Ιούλιο του 2021. Είναι πολιτικός μηχανικός- συγκοινωνιολόγος, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Συμμετέχει ενεργά στο ερευνητικό Εργαστήριο Β4: «Ευφυείς Διατροπικές Εμπορευματικές μεταφορές και Logistics», ενώ τα βασικά ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στους τομείς των βιώσιμων αστικών μεταφορών και των logistics. Μιλάει άπταιστα αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή παραδοτέων και επιστημονικών άρθρων σε διεθνή και εθνικά συνέδρια.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257638
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.