.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μαρία Σταβάρα
Η Μαρία Σταβάρα γεννήθηκε στη Λάρισα το 1997 και εργάζεται ως Επιστημονική Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από το Νοέμβριο του 2020. Είναι απόφοιτη του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, Διαχείριση Έργων Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) από το 2021.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με τα Ευφυή Συστήματα Μεταφορών (ITS), τα συνεργατικά ευφυή συστήματα μεταφορών (C-ITS) και τα Συστήματα Ανταλλαγής Δεδομένων. Έχει συμμετάσχει παράλληλα στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών που αφορούν τους παραπάνω τομείς. Μιλάει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Ισπανικά.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘΣυνεργάτης Ερευνητής
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257623
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.