.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Βασίλειος Γιαννούδης
Ο Βασίλειος Γιαννούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι απόφοιτος Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στα Συγκοινωνιακά και Υδραυλικά Έργα, καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Institute for Transport Studies, University of Leeds, United Kingdom (Τάξη 2018) με ειδίκευση στη Συγκοινωνιακή Τεχνική και τον Σχεδιασμό των Μεταφορών. Από το 2017 μέχρι το 2018 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα ως Τοπογράφος Μηχανικός. Ο Βασίλειος είναι Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός με εργασιακή εμπειρία στα Συγκοινωνιακά Μοντέλα πρόβλεψης και προσομοίωσης. Από το 2019 μέχρι το 2021 εργάστηκε στην εταιρία Συμβούλων Μηχανικών WSP στα παραρτήματα της εταιρίας στο Cambridge και το Λονδίνο, ως Σύμβουλος Μηχανικός στην ομάδα Strategic Transport Modelling. Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα έργων που εστιάζουν στη μοντελοποίηση μεταφορών τόσο για πελάτες του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα στην Αγγλία. Έχει εξειδικευμένη γνώση στην προσαρμογή και επικύρωση στρατηγικών, μεσοκοπικών και μικροσκοπικών μοντέλων προσομοίωσης, την επιρροή τους στο δίκτυο και την οικονομική αξιολόγηση τους (με χρήση του οικονομετρικού προγράμματος TUBA). Είναι έμπειρος χρήστης των κυκλοφοριακών μοντέλων SATURN, Linsig και Junctions 9, των συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών QGIS και ArcGIS, καθώς επίσης και όλων των πακέτων του Microsoft Office, συμπεριλαμβανομένης και της γλώσσας προγραμματισμού VBA. Διαθέτει καλή εργασιακή εμπειρία πάνω στα κυκλοφοριακά μοντέλα VISUM και VISSIM, ενώ έχει καλή γνώση του στατιστικού λογισμικού SPSS. Από το 2021 εργάζεται ως Συνεργάτης Ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μοντελοποίηση και τη βελτιστοποίηση της κυκλοφοριακής ροής και τη διαχείριση της κυκλοφορίας.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Διπλ. Αγρονόμος και Τοπογραφος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498468
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.