.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μιράντα Μαγκλαβέρα
Η κα. Μιράντα Μαγκλαβέρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. Παστέρ, με εργασιακή εμπειρία στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει εξειδικευτεί στην κινησιοθεραπεία μέσω χορού με το δίπλωμα International Dance Teachers Association (IDTA) και εργάζεται στον κλάδο της φυσιοθεραπείας από το 2013. Δουλεύει κυρίως με αθλητές, με άτομα με αναπηρίες και άτομα που χρήζουν ειδικής κινησιοθεραπευτής καθοδήγησης. Από το 2015 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), όπου έχει απασχοληθεί σε διάφορα ερευνητικά έργα που σχετίζονται με την κινητικότητα ΑμεΑ και που απαιτούν ειδικές γνώσεις στον παραϊατρικό τομέα.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Φυσικοθεραπεύτρια
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498435
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.