.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Πόπη Βιτζηλαίου

Η Πόπη Βιτζηλαίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του ΕΚΕΤΑ ως Επιστημονικός Συνεργάτης. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει απασχοληθεί σε ιδιωτικές εταιρίες , έχοντας ως κύριες αρμοδιότητες τη διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ και τη διοικητική υποστήριξη. Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία σε δράσεις διάχυσης και δημοσιότητας των αποτελεσμάτων σε πολλά έργα της ΕΕ, όπως, TRA VISIONS 2020 (https://www.travisions.eu/TRAVisions/), ACTIVAGE (https://www.activageproject.eu/), IN LIFE (http://inlife-project.eu/), EU-PORTRAItS (https://cordis.europa.eu/project/id/605338), etc. Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Αιγιαλείας 52 Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069599
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.