.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Άγγελος Αγγελακάκης

Ο Αγγελακάκης Άγγελος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1982, είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης αποφοιτώντας το 2005 από το αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2007 απέκτησε την ειδικότητα του Συγκοινωνιολόγου Μηχανικού, μετά από παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. με τίτλο: « Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών». Από το Μάρτιο του 2007 και για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με συμμετοχή σε εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος κυκλοφοριακών μελετών σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες. Το 2019 παρακολούθησε με επιτυχία το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Maritime and Port Security”, διάρκειας 14 ημερών, που διοργανώθηκε από το Centre for Transport and Maritime Studies του Galilee International Management Institute στο Ισραήλ. Είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) από το Δεκέμβριο του 2013.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης - MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498485
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.