.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αναστασία Κωστούλη
Η Αναστασία Κωστούλη είναι Γραμματέας του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών. Απέκτησε το πτυχίο Αγγλικής γλώσσας “Proficiency” το 1998 καθώς και το πτυχίο Ισπανικής γλώσσας “DELE” - επίπεδο B2 - το 2017 και κατέχει άδεια επάρκειας διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Το 1999 απέκτησε το πτυχίο “CEELT” (Cambridge Examinations for English Language Teachers) του Πανεπιστημίου Cambridge μετά από σειρά εκπαιδευτικών μαθημάτων που παρακολούθησε στο «British Council». Η Κωστούλη Αναστασία είναι κάτοχος πτυχίου Πληροφορικής της Ε.ΔΙ.Π (Εταιρία Διοίκησης & Πληροφορικής) και έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της εξάσκηση στους Η/Υ στην τεχνική εταιρία ‘’ΑΘΩΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ’’. Έχει εργασθεί ως γραμματέας στην Εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων ‘’ΑΚΜΩΝ’’, ως υπάλληλος του Τμήματος Διαχείρισης Μελετών της κατασκευαστικής εταιρίας “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” και ως υπάλληλος του Λογιστηρίου της κοινοπραξίας ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε – ΓΕΤΕΜ Α.Ε.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραμματεία Διεύθυνσης
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498461
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.