.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ευάγγελος Σπύρου

Ο Δρ Ευάγγελος Σπύρου είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, στο οποίο εργάζεται σε ασύρματες επικοινωνίες, όπως και μοντέλα βελτιστοποίησης εφαρμοσμένα στις μεταφορές. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συμπεριλαμβάνουν εφαρμογή μοντέλων θεωρίας παιγνίων σε ασύρματα δίκτυα, στοχαστική βελτιστοποίηση δικτύων και πρακτικούς αλγόριθμους ασύρματων παραμέτρων από το φυσικό στο επίπεδο δικτύου.

Έχει BSc in Computing και MSc in Embedded Computer Systems Engineering από το Northumbria University of Newcastle του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και διδακτορικό δίπλωμα από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει εμπειρία σε ασύρματες επικοινωνίες με την εργασία του σε διάφορα έργα όπως και υλοποίηση λογισμικού για συστήματα κρίσιμης ασφάλειας. Έχει διατελέσει κριτής στα περιοδικά Internet of Things και Transactions of Internet Transportation Systems. Επίσης είναι ενεργός κριτής στα περιοδικά Wireless Networks Journal του Springer και στο IEEE Internet of Things.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Προγραμματιστής - Αναλυτής
PhD Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498488
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.