.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Σοφοκλής Δαής

Ο Σοφοκλής Δαής εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ με ερευνητικό αντικείμενο την ανάπτυξη της καινοτομίας στον τομέα των μεταφορών και των logistics. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ελλάδα) και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Logistics και Καινοτομίας (University of Gävle, Σουηδία). Tα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει αρμοδιότητες διαχείρισης και τεχνικής υλοποίησης έργων που εστιάζουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα των logistics και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων του κλάδου (π.χ. FENIX, FOR-FREIGHT και Smart-Corridors).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, MSc in Logistics
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257631
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.