.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Χρυσόστομος Μυλωνάς

Ο Χρυσόστομος Μυλωνάς είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με αντικείμενο την Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Εργάζεται στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ - ΙΜΕΤ) από το 2018 και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2020. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά έργα πάνω στον τομέα των Μεταφορών χρηματοδοτούμενα τόσο από Ευρωπαϊκούς όσο και από Εθνικούς πόρους. Έχει συμμετάσχει, παράλληλα, στη συγγραφή επιστημονικών εργασιών με τα ερευνητικά ενδιαφέροντα να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη Θεωρία Ανάλυσης Αποφάσεων, τα (Συνεργατικά) Ευφυή Συστήματα Μεταφορών, τη Διαχείριση της Κυκλοφορίας, τα Αυτοματοποιημένα και Αυτόνομα Οχήματα, τον Σχεδιασμό Δικτύων Μεταφορών, καθώς και τη Διαχείριση Ανθρωπογενών και Τεχνολογικών Καταστροφών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Πολιτικός Μηχανικός, MSc, Υποψ. Διδάκτωρ
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.257623
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.