.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Έφη Στάθηυ

Η Έφη Στάθη αποφοίτησε από το ΤμήμαΠολιτικών Μηχανικώντης Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2012,ενώτο 2015 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης από το ΠΜΣ Τεχνικές και Μέθοδοι στην Ανάλυση, Σχεδίαση και Διαχείριση του Χώρου του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ.Από τον Οκτώβριο του 2015, εκπονεί τη διδακτορική διατριβή της στο ΤμήμαΔασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος (ΑΠΘ). Επιπλέον, το 2017 ολοκλήρωσε την επαγγελματική της κατάρτιση στην ειδικότητα της Γραφιστικής Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων (ΔΙΕΚ Νεάπολης). Τέλος, έχει παιδαγωγική και εκπαιδευτική επάρκεια για ανήλικους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενήλικους.

Από τον Οκτώβριο του 2018 εργάζεται ως Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).Στα αντικείμενα εργασίας της είναι η παραγωγή χαρτών και γενικά η παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού προώθησης δράσεων του ΙΜΕΤ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός, MSc στις Τεχνικές και Μέθοδοι στην Ανάλυση, Σχεδίαση και Διαχείριση του Χώρου
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498437
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.