.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ορέστης-Αναστάσιος Τσολάκης
Ο Ορέστης-Αναστάσιος Τσολάκης εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Μάιο του 2018. Είναι πολιτικός μηχανικός-συγκοινωνιολόγος, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, 2004), με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, 2004-2006) και στις μεταφορές («Σχεδιασμός, οργάνωση και διαχείριση συστημάτων μεταφορών» - ΑΠΘ, 2008-2009). Έχει περισσότερα από 10 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στην εκπόνηση δημόσιων κυκλοφοριακών και συγκοινωνιακών μελετών ως ανάδοχος, συνεργαζόμενος ή σύμβουλος μελετητής. Τα βασικά ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στους τομείς των θαλάσσιων και διατροπικών εμπορευματικών μεταφορών και των logistics. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων Έργων Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΜΕΔΕΚΕΜ).
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης MSc Διπλ. Πολιτικός μηχανικός, MSc Συγκοινωνιολόγος, ΜΒΑ
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Κτιριακό Συγκρότημα Ganas & Ganas
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257621
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.