.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ανδρέας Νικηφοριάδης

Ο Ανδρέας Νικηφοριάδης αποφοίτησε από το Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) το 2015 και το 2017 απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στο “Σχεδιασμό, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών”, από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στο ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ ως Διδακτορικός-Μεταπτυχιακός Υπότροφος από τον Μάρτιο του 2018, έχοντας συμμετάσχει σε ερευνητικά έργα και μελέτες στο αντικείμενο των μεταφορών. Παράλληλα είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή περισσότερων από 20 επιστημονικών εργασιών που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά, συνέδρια και κεφάλαια βιβλίων. Επίσης, το 2019 ολοκλήρωσε το Statistics with R Specialization, που προσφέρεται διαδικτυακά από το Duke University. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν, την βιώσιμη αστική κινητικότητα, την συμπεριφορική ανάλυση των μετακινούμενων και την ανάπτυξη στατιστικών και οικονομετρικών μοντέλων. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός, MSc Συγκοινωνιολόγος
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257622
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.