.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
 

Ο Δρ. Βασίλειος Ψώνης έλαβε το Διδακτορικό του στη Θεωρητική Φυσική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2010. Η διατριβή του ήταν στη μελέτη της επίδρασης της πληροφοριακής εντροπίας και της πολυπλοκότητας σε διάφορα πυρηνικά συστήματα. Το 2005 έλαβε το μεταπτυχιακό του στην Υπολογιστική Φυσική, ενώ το 2003 το πτυχίο Φυσικής από το ίδιο τμήμα. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής, διδάσκοντας Προγραμματισμό και Φυσική για 6 χρόνια στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, συμμετείχε σε πολυάριθμα ερευνητικά έργα που σχετίζονται με την Υπολογιστική Φυσική και την Αστροφυσική και εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής, διδάσκοντας Κβαντική Φυσική στο Α.Π.Θ. Εντάχθηκε στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών το 2018 και εργάζεται ως μεταδιδακτορικός ερευνητής σε διάφορα έργα C-ITS όπως το Crocodile 2, C-MobILE, C-Roads και το FENIX.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Φυσικός, M.Sc στην Υπολογιστικη Φυσική Ph στην Πυρηνική Φυσική
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2311.257637
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.