.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ελένη Χαλκιά

Η Ελένη Χαλκιά είναι πολιτικός μηχανικός συγκοινωνιολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στο ΑΠΘ με αντικείμενο το «Σχεδιασμό, την Οργάνωση και τη Διαχείριση των Συστημάτων Μεταφορών». Εργάζεται στο Ινστιτούτο Μεταφορών Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) τα τελευταία 11 χρόνια, και συγκεκριμένα στον τομέα που σχετίζεται με τον «Οδηγό και Όχημα». Έχει πολυετή εμπειρία στον χειρισμό Ευρωπαϊκών ερευνητικών έργων καθώς έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 15 από αυτά, έχοντας τις περισσότερες φορές μάλιστα σημαντικό ρόλο (π.χ. SPleaderσεIPs, WPleader, Evaluationmanager, Ethicsmanager). Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων αφού έχει ασχοληθεί με την οδική ασφάλεια, την προσβασιμότητα σε επίπεδο συγκοινωνιακής υποδομής αλλά και διεπαφής χρήστη σε εφαρμογές δρομολόγησης, τις πιλοτικές δοκιμές σε επίπεδο σχεδιασμού, εφαρμογής και ανάλυσης, τη σχολική μεταφορά καθώς και τα μοντέλα διακριτών επιλογών. Η εν λόγω εξειδίκευση προκύπτει και από τη θεματολογία των δημοσιεύσεών της ο αριθμός των οποίων φτάνει τις 25. Την προκειμένη περίοδο είναι υποψήφια διδάκτορας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συγκεκριμένα στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής (ΜΣΥ).

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069557
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.