.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Ioannis Alertas
Ο Γιάννης Αλέρτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι κάτοχος διπλώματος Εφαρμοσμένων Τεχνών – Γραφιστικής, με ενεργή παρουσία στο χώρο ήδη από τα τέλη του 1992.
Εργαζόμενος στο χώρο της διαφήμισης αρχικά, ασχολήθηκε με όλους σχεδόν τους τομείς της κλασικής γραφιστικής, όπως σχεδιασμός λογοτύπου, εταιρική ταυτότητα, έντυπες διαφημίσεις, συσκευασίες, σελιδοποίηση. Έχει συμμετάσχει στην δημιουργία και έκδοση κόμικς αλλά και ως εικονογράφος σε παιδικά βιβλία. Κατά την πάροδο των ετών εξελίχθηκε σε πιο σύγχρονους τομείς, όπως web design, διαδραστικές εφαρμογές, κινούμενα γραφικά, σχεδιασμός UI για mobile apps κλπ. Από το 2008 μέχρι και σήμερα η κύρια απασχόλησή του αφορούσε στην ανάπτυξη μαθημάτων e-Learning.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Γραφίστας
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069554
Fax. +30.210.6533031
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.