.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Αθανάσιος Ταμβάκος

Ο Δρ. Αθανάσιος Ταμβάκος είναι Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών από το 2009. Είναι επίσης κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη στον τομέα της Αυτοκίνησης από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Politecnico di Torino της Ιταλίας από το 2015.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης) από τον Ιούλιο του 2021. Εργάζεται κυρίως στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και του πράσινου κλάδου των μεταφορών. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ιταλικά και έχει βασικές γνώσεις στα γαλλικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μηχανολόγος Μηχανικός
Αιγιαλείας 52, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 15125
Τηλ. +30.2111.069564
Fax. +30.210.6892118
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.