.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Μιχάλης Μαθιουλάκης

Ο Μιχάλης Μαθιουλάκης είναι αναλυτής Ενεργειακής Στρατηγικής, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Ελληνικού Ενεργειακού Φόρουμ, Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των χρηματοοικονομικών ως στέλεχος και αναλυτής σε χρηματιστηριακές εταιρίες, καθώς και στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακά προγράμματα για επιχειρηματικά στελέχη αλλά και ως υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος. Έχει διατελέσει Διευθυντής Επιστημονικής Έρευνας του Ελληνικού Ινστιτούτου Ενεργειακής Ρύθμισης ενώ πλέον παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής για θέματα ενεργειακής στρατηγικής και ενεργειακής ρύθμισης σε δικηγορικές και συμβουλευτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και πτυχιούχος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών από το ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Στρατηγική Ανάλυση από το ίδιο πανεπιστήμιο, αλλά και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ενεργειακή Πολιτική του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Παράλληλα είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ερευνητικό αντικείμενο την Ενεργειακή Στρατηγική και τη σχέση μεταξύ Διεθνούς Πολιτικής και Ενεργειακής Ασφάλειας.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας

Aναλυτής Ενεργειακής Στρατηγικής
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498639
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.