.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.
Φωτογραφία Δέσποινα Τσαβδάρη
Η Δέσποινα Τσαβδάρη εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτης στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από τον Οκτώβριο του 2020. Είναι τοπογράφος μηχανικός με ειδίκευση στα συγκοινωνιακά έργα και απόφοιτη του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ, Ιούλιος 2021).
Τα κύρια επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν σε θέματα βιώσιμης αστικής κινητικότητας και ανάλυσης της συμπεριφοράς των μετακινούμενων. Στα πλαίσια της εργασίας της στο ΙΜΕΤ έχει συμμετάσχει σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα πάνω στον τομέα των Μεταφορών. Παράλληλα συμμετείχε στις έρευνες απογραφής των μετακινήσεων και στην ανάλυση δεδομένων της Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.
Στοιχεία Επικοινωνίας

Επιστημονικός Συνεργάτης Αγρονόμος και Τοπογράφος Mηχανικός
6o χλμ. Χαριλάου - Θέρμης
Τ.Κ. 57001
Τ.Θ. 60361
Τηλ. +30.2310.498437
Fax. +30.2310.498269
Email. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικό σημείωμα

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.