.
Όραμα:
Να καταστεί το Ι.ΜΕΤ. ο κύριος και συνεκτικός Πόλος Έρευνας στις Μεταφορές, τη Βιώσιμη Κινητικότητα και τον Τουρισμό στην Ελλάδα και μέσα στους 10 καλύτερους κόμβους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στην Ευρώπη.

Ακρωνύμιο: TRA VISIONS 2022
Τίτλος έργου: TRA VISIONS 2022
Διάρκεια: 24 μήνες (01/11/2020 - 31/10/2022)

Περιγραφή: Το έργο TRA VISION 2022 παρέχει υποστήριξη στο συνέδριο Transport Research Arena (TRA) που θα διοργανωθεί το 2022 στη Λισαβώνα, Πορτογαλία, συγκεντρώνοντας ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα των μεταφορών σε σχέση με πολιτικά, βιομηχανικά και ερευνητικά θέματα σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχοι: Το αντικείμενο του έργου αφορά συγκεκριμένα στη διοργάνωση δύο διαγωνισμών για βραβεία έρευνας στον τομέα των μεταφορών που θα ανακοινωθούν στο συνέδριο TRΑ 2022:

  • διαγωνισμός νέων ερευνητών με στόχο την τόνωση του ενδιαφέροντος για τον τομέα των βιώσιμων μεταφορών μεταξύ νέων ερευνητών και φοιτητών.
  • διαγωνισμός για έμπειρους ερευνητές στον τομέα των καινοτόμων μεταφορών που βασίζεται σε αποτελέσματα από έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Ρόλος ΙΜΕΤ: To IMET συμμετέχει στο έργο ως εταίρος, και είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση και διάχυση του διαγωνισμού νέων ερευνητών, με έμφαση στις οδικές μεταφορές καθώς και για τη διάχυση του διαγωνισμού των έμπειρων ερευνητών.

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Ματίνα Λουκέα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+ 30 211 10 69 556

 

Δεσμός για W3C HTML5 validator
Δεσμός για AChecker Web Accessibility Checker
Δεσμός για etsi org
Copyright ® 2017, HH, All rights reserved.